ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Στην πορεία της καριέρας μου έχω μάθει να χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με ανθρώπους που ενδεχομένως θα μπορούσα να κρατήσω κάτι από αυτούς και όχι μόνο να τους αντιμετωπίζω σαν απλούς "πελάτες" των υπηρεσιών που προσφέρω στην εκάστοτε εργασία μου.

Τρανό παράδειγμα για τα παραπάνω αποτελεί η περίπτωση συνδρομητή που είχα όταν εργαζόμουν στο περιοδικό SECURITY MANAGER. Ως υπεύθυνος ασφαλείας απευθύνθηκε σε εμένα για να μπορέσω να τον φέρω σε επαφή με κάποια Ι.Ε.Π.Υ.Α. καθώς αναζητούσε εκείνη την περίοδο εργασία.

Όταν λοιπόν κατάφερε σε σύντομο χρόνο να δικτυωθεί και να ξεκινήσει να εργάζεται, εκείνος δεν ξέχασε την βοήθειά μου. Έτσι, όταν αποχώρησα από το περιοδικό, με προσέγγισε μέσω διαδικτύου και μου είπε πως θα μιλήσει για εμένα στον "δάσκαλο" του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνο Σόμπολο. Το τηλεφώνημά του ήταν ανέλπιστο και με χαρά δέχτηκα κάποιες συμβουλές γύρω από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ωστόσο, οι σχέσεις εμπιστοσύνης χτίζονται στην πράξη και δεν είναι τυχαία τα testimonials που υπάρχουν στο κεντρικό lay out της ιστοσελίδας μου. Η εργασιακή μου εμπειρία στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης πελατών με έφερε παρόλα αυτά σε επαφή και με υποθέσεις "επωνύμων" που με εμπιστεύθηκαν για την εξυπηρέτησή τους.

ΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ...

  • ΣΟΛΩΝ ΑΜΠΑΤΖΗΣ - Δημοσιογράφος:
Ο γνωστός για τις ενημερωτικές του εκπομπές, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, με εμπιστεύθηκε καλώντας με στο τμήμα Generic της σταθερής τηλεφωνίας Tellas S.A., για να λάβει διευκρινήσεις σχετικά με τη σύνδεσή του στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο.
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ - Δημοσιογράφος: 
Η συνάδελφος δημοσιογράφος, Ελευθερία Νταβατζή με εμπιστεύθηκε με τηλεφώνημά της στο Ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να δικτυωθεί με το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Swiss International Airlines.
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ - Τέως Υπουργός Οικονομικών κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη: 
Ο Τέως Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη (2019), κος Χρήστος Σταϊκούρας, με εμπιστεύθηκε μέσω του ταξιδιωτικού του πράκτορα για την προκάθισή του σε πτήση επιστροφής του στην Ελλάδα με τη Swiss International Airlines. Μαζί του θέσεις έλαβαν στην ίδια πτήση και άλλοι δυο στενοί συνεργάτες του επιτελείου του.
  • ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ - Τηλεπαρουσιάστρια:
Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Λάουρα Νάργες, με εμπιστεύθηκε μέσω του ταξιδιωτικού της πράκτορα, για να λάβει πληροφορίες σχετικά με την μεταφορά του κατοικίδιού της (μιας μικρής γάτας) αεροπορικώς μέσω της Swiss International Airlines.
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ - Δημοσιογράφος:
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος επικοινώνησε στο Ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της SWISS International Airlines για να επιβεβαιώσει μαζί μου την κράτησή του για ταξίδι του σε Ευρωπαϊκό προορισμό.
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ - Σκηνοθέτης / Ηθοποιός:
Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με εμπιστεύθηκε μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου στο Ηράκλειο Κρήτης, για την προκάθισή του σε πτήση της Lufthansa προς τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
  • ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - Βουλευτής Ν.Δ. / Πρώην Υπουργός:
Η πολιτικός κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, με εμπιστεύθηκε μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου για την προκάθισή της σε ταξίδι της με την Lufthansa στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής .
  • ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ - Μουσικοσυνθέτης:
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης με εμπιστεύθηκε καλώντας στο τμήμα εξυπηρετησης πελατών της LeasePlan, για την παροχή οχήματος αντικατάστασης.
  • ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ - Τραγουδιστής:
Ο γνωστός τραγουδιστής με εμπιστεύθηκε με κλήση που έκανε ο αδελφός του Νίκος στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Avis, ζητώντας να μάθει την πορεία εργασιών φανοποιείας και την πιθανή ημερομηνία εξόδου του οχήματός του από το συνεργείο.
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - Τραγουδιστής & Συνθέτης:
Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης επικοινώνησε μαζί μου στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Avis για να κλείσει ραντεβού για το ετήσιο service του οχήματός του.