Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να ασχολείται με τα κοινά του τόπου μου καθώς πάντα πίστευα (και συνεχίζω να πιστεύω) πως υπάρχουν "λαμόγια" που εξυπηρετούν συμφέροντα πάσης φύσεως στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αυτό το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι καθώς στην δημοσιογραφική μου πορεία, βρέθηκα να αρθρογραφώ σε Πειραϊκές εφημερίδες οι οποίες "λιβάνιζαν" καθημερινά επιφανή πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας του πρώτου λιμένα της χώρας.

Όμως δεν είναι μόνο ο Πειραιάς, αυτό συμβαίνει παντού! ...για να μην επεκταθώ στον Ασπρόπυργο και ιδιαίτερα στην περιοχή των Νεοκτίστων όπου και ζω και φανώ κακός! Αποτυχημένοι τύποι που νομίζουν πως είναι αφεντάδες στον τόπο μας πρέπει να παραγκωνιστούν και να κοιτάξουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας!

Όπως ανέφερα και στο κείμενο που αιτιολόγησα την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Ανεξάρτητου Ενωτικού Συνδυασμού για τις Δημοτικές Εκλογές του '14, μου ζητήθηκε και προσέφερα εθελοντικά την παρουσία μου ως ομόφωνα ορισμένος υπεύθυνος εξωτερικός συνεργάτης, στο γραφείο τύπου του Συλλόγου Κατοίκων των Νεοκτίστων από το 2011 ως το 2013. Τότε πήρα το μήνυμα πως για εθελοντής έκανα ήδη πάρα πολλά.

Παράλληλα, στην πρώτη φορά εμπλοκής μου με τα κοινά έμαθα πως άνθρωποι που δείχνουν δράση μπορούν εύκολα να δεχτούν ενδοπαραταξιακά "μαχαιρώματα". Γι' αυτό και συνεχίζω να ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου με τον δικό μου τρόπο. Από το δικό μου διαδικτυακό μετερίζι.

Στο εξής, η ενασχόλησή μου με τα κοινά συνεχίζεται με ένα ιδιόμορφο ακτιβισμό, μακρυά από Συλλόγους, κλίκες, συνδυασμούς και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις". Ανασυγκροτώ τις δυνάμεις μου και με τη βοήθεια των social media, δημιούργησα το A.P.N. Το AspropyrgosPRESS Newsroom που φιλοδοξεί να γίνει τo newsroom της πόλης μας! Θα το βρείτε στο www.aspropyrgospress.gr

Πάρτε μια "γεύση" από το σχέδιο δράσης που συνέταξα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τις Δημοτικές Εκλογές του '14 με ένα σας

Παρακολουθήστε επίσης την προεκλογική μου ομιλία ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 σε βίντεο και κείμενο σε μορφή .pdf , με ένα σας