Η Εθελοντική μου δραστηριότητα ξεκινά λίγο πριν τελειώσουν οι σπουδές μου στον τομέα της δημοσιογραφίας.

Το 1999, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ συμμετείχε στον εθελοντικό Ραδιομαραθώνιο της ΕΡΤ & της Unicef . Ήταν μεγάλη μου χαρά να συμμετάσχω στο τηλεφωνικό κέντρο συλλογής προσφορών και να βρεθώ για πρώτη μου φορά στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όπου εδρεύει ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

Ακόμη περισσότερη χαρά ωστόσο, μου έδωσε το γεγονός πως συνεργάστηκα έστω και εθελοντικά, για τους σκοπούς ενός παγκόσμιου οργανισμού που επικεντρώνεται στις ανθρώπινες ανάγκες όπως η Unicef.


Το 1999, με την ολοκλήρωση των σπουδών δημοσιογραφίας στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ και λίγο πριν την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων στο Πολεμικό Ναυτικό, συμμετείχα επίσης στον "Τηλεμαραθώνιο για τα παιδιά του πολέμου" που διοργάνωσε το Mega Channel, με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά.

Καταπληκτική εμπειρία άσχετα με το αν συμμετείχα στο τηλεφωνικό κέντρο συλλογής προσφορών της διοργάνωσης. Είχα την τιμή να γνωρίσω μια μοναδικά άμεση με τους νέους δημοσιογράφους, Ρούλα Κορομηλά η οποία ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη στον τρόπο παρουσίασης του τηλεοπτικού αυτού event, το οποίο συγκέντρωσε τεράστιο αριθμό οικονομικών και υλικών προσφορών για το 1999 που ήταν μια χρονιά όπου η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα βρισκόταν στο peak της τηλεθέασης.

Αυτή μου η συμμετοχή παρόλα αυτά, εμμέσως λειτούργησε και σαν πρακτική εξάσκηση στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας με τον οποίο μετέπειτα ασχολήθηκα επαγγελματικά.Πίσω στο 2004, ήταν επιθυμία μου εκείνη τη χρυσή χρονιά για την Ελλάδα μας, να είμαι κι εγώ ένας από τους εθελοντές στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Συμμετείχα στο Βασικό Κέντρο Τύπου του "ΑΘΗΝΑ 2004" στο Μαρούσι. Αποστολή μου, η υποστήριξη των δημοσιογράφων και των ανταποκριτών των διεθνών Μ.Μ.Ε.

Ήταν μια μαγευτική εμπειρία, μιας και βρέθηκα και στην τελική πρόβα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι από εκείνες τις στιγμές στη ζωή σου που θα ήθελες να ξαναζήσεις για παραπάνω από μια φορά!