Ενεργός πολίτης είναι ο δραστήριος πολίτης. 

Αυτός που δεν κάθεται στην άκρη ως απλός παρατηρητής. Αυτός που "δεν μασάει" από απειλές και προλαμβάνει το κακό πριν αυτό αποκτήσει βαθιές ρίζες. Αυτός που έχει στόμα να μιλήσει και επιστρατεύει κάθε νόμιμη μέθοδο να εκφραστεί και να αφυπνίσει τους ανθρώπους που στέκονται γύρω του φοβισμένοι.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά με έκανε να περάσω στην άλλη όχθη του ποταμιού και από άβουλο ον να γίνω ένας δραστήριος άνθρωπος (πληρώνοντας φυσικά κάθε τίμημα).

Η δημιουργία ενός blog ήταν αναγκαία ώστε να έρθει και να συμπληρώσει την προσπάθειά μου να παραμείνω όσο πιο ενεργός μπορώ καθώς το διαδίκτυο είναι εδώ για να βοηθήσει στην δημοσιοποιήση των όποιων απόψεων εκφράζονται και μπορούν να ταρακουνήσουν έστω και λίγο τον αμέτοχο συμπολίτη.

Το ζητούμενο είναι ένα. Να παραμείνετε κι εσείς ενεργοί και να βλέπετε τα πράγματα κι από μια άλλη οπτική γωνία, βλέπετε καμιά φορά τα πράγματα ...δεν είναι όπως φαίνονται !

Εύχομαι και ελπίζω η περιπλάνησή σας στον δικό μου διαδικτυακό κόσμο να πιάσει τόπο και να συμπλεύσετε μαζί μου. Αν πάλι δεν ασπάζεστε τις απόψεις μου, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας, ωστόσο θα σας ευχαριστήσω θερμά που έστω και για λίγο βρεθήκατε εδώ ...


Με εκτίμηση,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΑΤΣΙΔΗΣ