Μεγάλη υπόθεση το να στεριώσεις στο δημοσιογραφικό επάγγελμα ...

Είναι γνωστό τοις πάσι πως υπάρχουν πάρα πολλά άτομα στον χώρο των Μ.Μ.Ε. τα οποία προκειμένου να επιβιώσουν κάνουν δυο ή τρεις παράλληλες εργασίες ...και φυσικά ή θα μείνουν απλήρωτοι για μήνες ή θα πληρώνονται ανάλογα με τη διάρκει του "project".

Με τη λογική αυτή, πολλοί νέοι συνάδελφοι συνεχίζουν να παραμένουν στο περιθώριο χωρίς να εδραιωθούν στον χώρο.

Δημοσιογράφοι ηλικίας από 40 ετών και πάνω είναι οι πολυθεσίτες, για να μην μιλήσω για συνταξιούχους του χώρου οι οποίοι ακόμα γεμίζουν τα δημοσιογραφικά γραφεία με την "εμπειρία τους". Ναι δεν λέω, μπορούν εύκολα αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν μέντορες στους νεότερους αλλά επιτέλους ... τόπο στα νιάτα !

Αφήνω στην άκρη τους πολυθεσίτες, τους συνταξιούχους και τα "ονόματα" που με έπαρση έχουν απλωθεί στα Μ.Μ.Ε. ως μάστιγα. Θα καταπιαστώ με άλλο ένα σοβαρό θέμα ωστόσο. Τους "γραφικούληδες" και "το αδελφάτο των ιπποτών" που υπάρχει ιδιαίτερα στη μικρή οθόνη. Ξέρετε ... Δεν μ΄αρέσει να γίνομαι κακός αλλά όταν γίνομαι το ευχαριστιέμαι !

Και φυσικά λόγος γίνεται σε όλους αυτούς τους wanna be something στα media όλα αυτά τα χρόνια και μας δίνουν ακόμα τροφή για σχολιασμό ως υποτιθέμενοι celebrities. Πως γίνεται, αυτή η χώρα με τόσο λίγο κόσμο να έχει τόσο πολλούς αναγνωρίσιμους ανθρώπους ; ...αναπάντητο το ερώτημα.

Όσο για τους gay που έχουν πιάσει τα πόστα ... ας το ελαφρύνω λίγο το θέμα ... Γεωργίου speaking, not me ! Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε : 





Ο Γεωργίου είναι ένας γνήσιος άνθρωπος και έχει την τύχη να επιβιώνει στα media εδώ και χρόνια γιατί "πουλάει" αυτή του η γνησιότητα και μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν και αυτόν "να τα χώνουν" με τον ίδιο τρόπο. Βέβαια κι αυτός, ανήκει στους "γραφικούς" του επαγγέλματος μιας και του λείπουν δόντια ...

Στο δεύτερο βίντεο όπως παρατηρήσατε γίνεται τόσο καυστικός πια που κάθε κατεργάρης δεν αντέχει να κάτσει στον πάγκο του και η παρουσιάστρια κλείνει όπως-όπως την σύνδεση ...

Anyway, στα δικά μας τώρα. Αν το σκέφτεστε σοβαρά να μπείτε στο τριπάκι, στην τελική η gay πρέπει να ΄στε ή κανένα μοντέλο - μορφωνιός ή κανένας κονιόρδος με γνωριμίες . Το επάγγελμα του δημοσιογράφου απαιτεί γνησιότητα κι αυτή όπως καταλαβαίνετε έχει αρχίσει να εξαλείφεται.

Αν αυτές τις γραμμές τις διαβάζει παρόλα αυτά κάποια κοπέλα, ίσως έχει ελπίδες ...και οι λόγοι είναι ευνόητοι !

Τι να λέμε τώρα παραπάνω ...