Φωτογράφηση διεθνούς οίκου μόδας στην Παροικιά!
Η Πάρος μπορεί να είναι γνωστή ως το σημείο που επιλέγουν όσοι εμπλέκονται με το “lifestyle” για να ζήσουν κάποιες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Όμως «ο κόσμος της μόδας» συμβάλλει με την παρουσία του στην ανάδειξη του τόπου μας ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό για να προβάλει τις νέες του κολεξιόν.

Ένα boost στην τουριστική κίνηση της Πάρου δίνει και η παρουσία της σχεδιάστριας μόδας Ντέλι Κάσνα. Η ίδια και η ομάδα της (μοντέλο, φωτογράφοι, μακιγιέρ και στυλίστα) βρέθηκαν στην Παροικιά την Τρίτη 15/3/2022 για την φωτογράφηση της καινούριας σειράς ρούχων της φίρμας που εκπροσωπεί.

Η Essentials for Zula (essentialsforzula.com), είναι μια μάρκα με ρούχα σε casual γραμμή που αναδεικνύει τις γραμμές της νέας γυναίκας. Πέρα από ενδύματα, στην γραμμή παραγωγής της εταιρίας είναι επίσης και σειρές γυναικείων μαγιό και εσωρούχων.

Σε αποκλειστική δήλωσή της στη «Φωνή της Πάρου», η Αυστρο-Ταϊλανδέζα σχεδιάστρια μόδας είπε πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Πάρο και μπαίνει στη διαδικασία προβολής της δουλειάς της από ένα σημείο του πλανήτη με τόσο όμορφα τοπία.

Είναι χαρούμενη που βρίσκεται σε αυτό το όμορφο νησί των Κυκλάδων και αφορμή ήταν ο φωτογράφος της ο οποίος για δεύτερη φορά βρίσκεται εδώ γιατί αγαπά το να συνεργάζεται επίσης με τοπική μπουτίκ ρούχων με καταστήματα σε Παροικιά, Νάουσα και Αντίπαρο.

Ευχή μας είναι όλο και περισσότεροι επαγγελματίες, είτε πρόκειται για Έλληνες σχεδιαστές είτε για στυλίστες διεθνούς ακτινοβολίας, να διαλέγουν την Πάρο βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην μετατροπή του ονόματος της Πάρου σε ένα παγκόσμιο brand name!