• ΣΟΛΩΝ ΑΜΠΑΤΖΗΣ - Δημοσιογράφος
Ο γνωστός για τις ενημερωτικές του εκπομπές, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη με εμπιστεύθηκε καλώντας με στο τμήμα Generic της σταθερής τηλεφωνίας Tellas S.A., για να λάβει διευκρινήσεις σχετικά με τη σύνδεσή του στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο.

  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ - Δημοσιογράφος
Η όμορφη συνάδελφος δημοσιογράφος, Ελευθερία Νταβατζή με εμπιστεύθηκε με τηλεφώνημά της στο Ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να δικτυωθεί με το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Swiss International Airlines.

  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ - Υπουργός Οικονομικών κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη (2019), κος Χρήστος Σταϊκούρας, με εμπιστεύθηκε μέσω του ταξιδιωτικού του πράκτορα για την προκάθισή του σε πτήση επιστροφής του στην Ελλάδα. Μαζί του θέσεις έλαβαν στην ίδια πτήση και άλλοι δυο στενοί συνεργάτες του επιτελείου του.

  • ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ - Τηλεπαρουσιάστρια
Η γνωστή σε όλους μέσα από τις τηλεοπτικές και όχι μόνο εμφανίσεις της, Λάουρα Νάργες, με εμπιστεύθηκε μέσω του ταξιδιωτικού της πράκτορα, για να λάβει πληροφορίες σχετικά με την μεταφορά αεροπορικώς του κατοικίδιού της. Μιας μικρής γάτας...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ - Δημοσιογράφος
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος επικοινώνησε μαζί μου στο Ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της SWISS International Airlines για να επιβεβαιώσει την κράτησή του για ταξίδι του σε Ευρωπαϊκό προορισμό.

  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ - Σκηνοθέτης/Ηθοποιός
Ο Γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης , με εμπιστεύθηκε μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου στο Ηράκλειο Κρήτης, για την προκάθισή του σε πτήση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

  • ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - Βουλευτής Ν.Δ./Πρώην Υπουργός
Η πολιτικός κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, με εμπιστεύθηκε για την προκάθισή της σε ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου.

  • ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ - Μουσικοσυνθέτης
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης με εμπιστεύθηκε για την παροχή οχήματος αντικατάστασης επειδή το βασικό του όχημα βρίσκεται σε συνεργείο .

Categories:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ