Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου!


Είμαι ο Γιώργος Τσιματσίδης, δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας και βρίσκεστε στο tsimatsidis.gr! 

Με το tsimatsidis.gr υποδηλώνω την επίσημη παρουσία μου στο διαδίκτυο.

Μέσα από την ιστοσελίδα μου θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε πολλαπλές ενότητες  επιλογών και να με γνωρίσετε ακόμα καλύτερα.

Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε :
  • Αναλυτικές πληροφορίες για την επαγγελματική μου πορεία ...
  • Λεπτομέρειες για άλλες παράλληλες δραστηριότητές μου ...
  • Δημοσιεύσεις και testimonials ...
  • Συνδέσεις με τα προφίλ μου στα κοινωνικά δίκτυα ...
  • Φόρμα επικοινωνίας και chat room ... 
Προσωπικά, δηλώνω ενεργός πολίτης με ευαισθησία σε ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Από το 2005 είμαι blogger-διαχειριστής του PROAGELOS.GR Infotainment Online . Η ενασχόληση μου με τα social media με ώθησε στο να αποκτήσω πιστοποίηση Social Media Professional με εξειδίκευση στη δημοσιογραφία και διατηρώ το κανάλι TSIMA CHANNEL στις streaming πλατφόρμες YouTube και Twitch.

Κατά τ΄άλλα είμαι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Με ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει γύρω μας, με οικολογικές ανησυχίες, αγάπη για τα ζώα, αγάπη για την Ελλάδα και πάντα με φίλαθλο πνεύμα. Ποτέ δεν έκρυψα τα κιτρινόμαυρα αισθήματα λατρείας για τον δικέφαλο του νότου. Την Α.Ε.Κ. της προσφυγιάς και της ιστορικής μνήμης.

Αυτό είναι το tsimatsidis.gr και έτσι αρχίζει μια σειρά online projects που έχω δημιουργήσει κάτω από το personal brand TSIMA MEDIA .Αυτά και ... περιηγηθείτε υπεύθυνα !
Καλή συνέχεια,
Γ.Ε. ΤΣΙΜΑΤΣΙΔΗΣ

Categories:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ