Αν έστω και για λίγο πιστέψατε πως με το κείμενο αυτό θα αρχίσουμε τις ευχαριστίες προς τον Κύριο επειδή μας έδωσε το νερό για να ζήσουμε, είστε γελασμένοι. Αυτά τα έκαναν στο περσινό Survivor όταν δόξαζαν τον ήλιο που τους θρέφει !


ΟK, δώσαμε μια ευχάριστη νότα στο άνοιγμα αυτού του κειμένου, όμως  η αλήθεια είναι πως το νερό τελικά αποτελεί ένα αληθινό δώρο Θεού για τον άνθρωπο καθώς έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες.


Καλή υγεία με ένα ποτήρι νερό…


...και τι νερό! Πιστέψατε ποτέ σας πως το νερό που καθημερινά τρέχει από τη βρύση του σπιτιού μας, μπορεί να μας χαρίσει ευεξία; Κρύβει τόσα πολλά που μόνο ένας χημικός μπορεί να μας φανερώσει, ίσως κι ένας τεχνολόγος τροφίμων ενδεχομένως.


Κι αυτά που θα μας φανέρωνε αν είχαμε την δυνατότητα να τον ρωτήσουμε, πιστέψτε μας δεν θα ήταν ενθαρρυντικά. Σε αυτή την περίπτωση, την αποκατάσταση του χαμόγελου στα χείλη μας μπορεί να δώσει μόνο ένα νερό ανώτερης ποιότητας. Απαλλαγμένο από όλες τις βλαβερές ουσίες που περιέχει το καθημερινό τρεχούμενο νερό.


Κι όταν μιλάμε για νερό ανώτερης ποιότητας μιλάμε μόνο για το αλκαλικό νερό Kangen. Η μικροδομημένη μοριακή μορφή του αλκαλικού νερού Kangen, προσφέρει στον οργανισμό μας αντιοξειδωτικά οφέλη και χαρίζει σε όλους μας την χαμένη μας ευεξία.


Τα οφέλη του αλκαλικού νερού Kangen.


Μια σειρά από ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιότητες προσφέρονται αρκεί ο καθένας από εμάς να βάλει στη ζωή του το αλκαλικό νερό Kangen.


Τα παιδιά που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης έχουν ήδη βρει έναν απαραίτητο σύμμαχο στο αλκαλικό νερό Kangen. Αντικαθιστώντας το κοινό νερό της βρύσης με νερό κορυφαίας ποιότητας στην καθημερινότητά τους, θέτουν στέρεες βάσεις για την ανάπτυξή τους. Ο νεανικός τους οργανισμός θωρακίζεται άμεσα από ασθένειες και άλλα βλαπτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να προσλάβουν πίνοντας απλά το νερό που τρέχει από τη βρύση του σπιτιού μας.


Και δεν είναι μόνο τα παιδιά που χρειάζονται ένα πραγματικά καθαρό νερό στο ποτήρι τους. Γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της κύησης επιβάλλεται να πίνουν αλκαλικό νερό Kangen εφόσον θέλουν να φέρουν στον κόσμο παιδιά γεμάτα υγεία.


Η μητέρα ως ενήλικας δέχεται στον οργανισμό της καθαρό φρέσκο νερό, απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και το έμβρυο αναπτύσσεται ομαλά θέτοντας από νωρίς τα θεμέλια για μια καλή υγεία ως παιδί αλλά και ως ενήλικας στη συνέχεια της ζωής του.


Μια κατηγορία ατόμων που επιβάλλεται να προσέχουν λίγο παραπάνω τον εαυτό τους είναι αυτή των αθλητών. Μεγαλωμένοι με τα πρότυπα που ορίζει το ρητό “νους υγιής εν σώματι υγιή”, οι αθλητές δίνουν ιδιαίτερη βάση στη σωστή διατροφή η οποία τις περισσότερες φορές ορίζεται ή εποπτεύεται από εξειδικευμένους γιατρούς που οι αθλητές εμπιστεύονται.


Στα πλαίσια λοιπόν μιας ισορροπημένης διατροφής ιδανικής για έναν αθλητή, η ποιότητα του νερού που θα πρέπει να καταναλώνει εντός και εκτός χώρων άθλησης είναι σημαντικός παράγοντας για την ευεξία του αλλά και τις επιδόσεις του στα σπορ.


Μιλώντας για διατροφή, κι επειδή το δικαίωμα στη σωστή διατροφή είναι δικαίωμα όλων των ανθρώπων και όχι μόνο των αθλητών, το αλκαλικό νερό kangen κρίνεται απαραίτητο και στο μαγείρεμα


Μπορείτε να φανταστείτε μια γευστικότατη και χορταστική σαλάτα λαχανικών χωρίς όμως αυτά να έχουν πλυθεί καλά πριν κοπούν και καταλήξουν στο πιάτο μας; Διατροφική βόμβα μόνο και μόνο στη σκέψη ότι χώμα, μικρόβια ή μικροοργανισμοί θα καταλήξουν στο στομάχι μας! Το αλκαλικό νερό βοηθά στη διατήρηση όλων των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών που εμπεριέχουν τα πάσης φύσεως τρόφιμα αφήνοντάς τα να έχουν φυσικά και τέλεια γεύση.


Τονώστε τον εξασθενημένο οργανισμό σας.

Όλοι λίγο-πολύ ψάχνουμε να βρούμε τρόπους ώστε να τονώσουμε λίγο παραπάνω τον οργανισμό μας σε στιγμές έντονης καταπόνησης. Αυτή η τόνωση μπορεί να είναι εφικτή με τη χρήση του αλκαλικού νερού Kangen. Πως; Θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα.


Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά δεν απολαμβάνουν τις λίγες ώρες ξεκούρασης και ύπνου που τους αναλογούν. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. Αποτέλεσμα αυτού του άσχημου ύπνου είναι ένα ακόμα πιο άσχημο ξύπνημα και μια πρωινή αδιαθεσία χωρίς προηγούμενο.


Επίσης, και απευθυνόμαστε σε εσάς που σας αρέσουν τα ...νυχτοπερπατήματα, αν το πρωί σας βρει με ένα έντονο hangover γιατί απλά είχατε πιει όλο τον Βόσπορο (όπως λέει κι ο  καλλιτέχνης), υπάρχει λύση να το ξεπεράσετε υγιεινά και χωρίς γιατροσόφια και να έρθετε στα ίσα σας…


Και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις λοιπόν (πρωινή αδιαθεσία και hangover) ένα ποτήρι αλκαλικού νερού Kangen βοηθά στον υπερθετικό βαθμό.


Εκτός όμως από την περίπτωση της πρωινής αδιαθεσίας υπάρχει και εκείνη η περίπτωση που αγγίζει πολλούς ανθρώπους γύρω μας και ακούει στο όνομα “τάσεις υπνηλίας” . Αν αυτές οι τάσεις δεν είναι καθαρά οργανικές, τότε οφείλονται σε άλλους εξωγενείς παράγοντες που μόνο ένας γιατρός θα μπορούσε να αναπτύξει στον πάσχοντα.


Σε αυτή την περίπτωση τουλάχιστον υπολογίζουμε πως το να πιεί κανείς αλκαλικό νερό θα τον βοηθήσει μετατρέποντας απλά τις τάσεις υπνηλίας σε ένα ήρεμο ύπνο.


Η τόνωση στον οργανισμό του ανθρώπου με τη χρήση του αλκαλικού νερού που παράγουν τα φίλτρα νερού της εταιρίας Enagic είναι εξασφαλισμένη και σε ανθρώπους με ψυχολογικές μεταπτώσεις, κατάθλιψη κτλ. . Ένας άνθρωπος που δεν νιώθει γενικά καλά, είναι ικανός να αλλάξει ψυχολογικά όταν ξέρει ότι προσλαμβάνει στον οργανισμό του κάτι το οποίο θα του δημιουργήσει ένα αίσθημα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Αυτό το κάτι στην παρούσα περίπτωση είναι το αλκαλικό νερό Kangen.


Ξεπεράστε την αφυδάτωση με αλκαλικό νερό !


Οι αφυδατωμένοι οργανισμοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι αλλά και καταπονημένοι. Οι γιατροί λένε πως οι άνθρωποι που πάσχουν από παθολογικού τύπου παχυσαρκία πρέπει να φροντίζουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους με τροφές προσεγμένες που έχουν μέσα τους όλα τα αναγκαία για τον οργανισμό συστατικά.


Σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων όμως (στους παχύσαρκους) συναντάμε τις περισσότερες φορές άτομα τα οποία έχουν κατακράτηση υγρών στον οργανισμό τους και προκειμένου να αποτοξινωθούν χρειάζεται να λαμβάνουν μεγάλες ποσότητες νερού.


Εδώ έρχεται να βοηθήσει αποτελεσματικά το αλκαλικό νερό καθώς αποτελεί πηγή για την ευκολότερη κάθαρση του ανθρώπινου οργανισμού. Κι όταν ο άνθρωπος σιγά-σιγά αρχίζει να “ξεφουσκώνει” και να ξεπρίζεται καθώς φεύγουν τα παθογόνα οιδήματα και η κατακράτηση υγρών, αλλάζει σταδιακά και ο μεταβολισμός του ανθρώπου. Αυτή είναι η απαρχή για την ευκολότερη διαδικασία αδυνατίσματος που θα μπορούσατε ποτέ να υποβάλετε τον εαυτό σας.


Το δέρμα έχει ανάγκη από νερό.


Το ξέρατε πως η κακή ποιότητα νερού όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα μπορεί να δημιουργήσει στον άνθρωπο προβλήματα; Και δεν μιλάμε για απλές δερματοπάθειες που ξεπερνιούνται με μια θεραπευτική αγωγή που θα σας γράψει ο δερματολόγος σας. Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να πάσχει από συνεχή ...τριχόπτωση;


Ως υπογράφων το κείμενο αυτό να σας παραθέσω τη δική μου μαρτυρία καθώς στα χρόνια της θητείας μου στο ναυτικό, η καθημερινή επαφή μου με το νερό της θάλασσας με οδήγησε να βλέπω καθημερινά στο καπέλο της στολής μου τούφες μαλλιών. Αυτή ήταν η απαρχή της τριχόπτωσης για εμένα μέχρι που έβαλα στη ζωή μου το αλκαλικό νερό και σταμάτησε το έντονο πρόβλημα που αντιμετώπιζα.


Όταν το δέρμα ενυδατώνεται σωστά και με φυσικό τρόπο δεν θα χρειαστεί ποτέ να τριγυρνάτε συγχυσμένοι με το ψεκαστήρα στο χέρι ως άλλη Ντένη Μαρκορά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.


Η αποστολή των φίλτρων νερού Enagic.


Αρκετά το ελαφρύναμε το θέμα όμως. Τα φίλτρα νερού της εταιρίας Enagic έχουν τη δυναμική να προστατεύουν τον άνθρωπο από παθογόνους μικροοργανισμούς. Είναι φτιαγμένα να έχουν ως μοναδική αποστολή την προάσπιση της υγείας του καταναλωτή. Ας μην ξεχνάμε πως διαθέτουν όλες εκείνες τις εγκρίσεις και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που το κάνουν μοναδικό στο είδος του. Δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί ως απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός στα νοσοκομεία της Ιαπωνίας.


Πίνω αλκαλικό νερό. Ενισχύω το ανοσοποιητικό μου σύστημα.


Πίνοντας καθημερινά καθαρό νερό που προέρχεται από τα φίλτρα νερού Enagic ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποφύγετε τυχόν αλεργίες ή τη γρίπη που ανα διαστήματα εμφανίζεται και ταλαιπωρεί τον άνθρωπο.


Επίσης, χωρίς καθόλου υπερβολή, η κατανάλωση δροσερού καθαρού - κρυστάλλινου νερού από τα φίλτρα νερού της εταιρίας Enagic ...θα σας κόψει τον βήχα. Όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά! Νερό πεντακάθαρο χωρίς επιβλαβείς ουσίες σημαίνει τέλος στην ενοχλητική λαρυγγίτιδα και αμυγδαλίτιδα.


Οι γιατροί συστήνουν γαργάρες με αλατόνερο για τον λαιμό. Εμείς τολμάμε να σας λέμε να χρησιμοποιήσετε για αυτό τον σκοπό μόνο μια γουλιά αλκαλικού νερού Kangen. Αυτό είναι που λένε ...μια δοκιμή θα σας πείσει!


Γιατί αξίζει να βάλετε στη ζωή σας τα φίλτρα νερού Enagic. Τον καθημερινό σας σύμμαχο για καλύτερη υγεία, ευεξία και αναζωογόνηση !