Σε προηγούμενο κείμενο μέσα από αυτό το blog έχετε διαπιστώσει τη χρησιμότητα των φίλτρων νερού σε περιοχές όπου το δίκτυο ύδρευσης είναι πεπαλαιωμένο H ουσιαστική χρήση των φίλτρων νερού σε τέτοιου είδους περιοχές είναι επιτακτική. Η ποιότητα του νερού στις συγκεκριμένες περιοχές δεν επιτρέπει στους καταναλωτές του δικτύου ύδρευσης να απολαμβάνουν καθαρό και υγιεινό νερό.


Περιοχές της Αττικής που επιβάλλεται η χρήση φίλτρων νερού.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα περιοχών όπου η ποιότητα του νερού δεν αγγίζει τα φυσιολογικά επίπεδα για να μπορεί να λέει κανείς ότι το νερό που απολαμβάνει είναι πραγματικά καθαρό και υγιεινό είναι οι περιοχές της Δυτικής Αττικής. Περιοχές με έντονη εκβιομηχάνιση που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζονται ως η πίσω αυλή της Αθήνας.


Ιδιαίτερα οι περιοχές του Θριασίου Πεδίου είναι τόσο επιβαρυμένες με τον υδροφόρο ορίζοντα τους να είναι ιδιαίτερα μολυσμένος από επιβλαβείς ουσίες οι οποίες περνούν μέσα στο δίκτυο ύδρευσης. Αυτή η περιβαλλοντική επιβάρυνση έχει ως αποτέλεσμα, το νερό το οποίο τρέχει από τη βρύση του τελικού καταναλωτή να μην είναι αυτό το οποίο θα περίμενε να έχει καθημερινά στο ποτήρι του.


Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε αναφέροντας σας αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών οι οποίες πραγματικά αποδεικνύουν το πόσο επιβαρυμένος είναι ο υδροφόρος ορίζοντας της συγκεκριμένης περιοχής της Δυτικής Αττικής. Οι κάτοικοι των Δήμων που απαρτίζουν το Θριάσιο Πεδίο πλέον στην πλειοψηφία τους έχουν προμηθευτεί φίλτρα νερού τα οποία τους προστατεύουν με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθουν ένα αίσθημα σιγουριάς, θωρακίζοντας έτσι την υγεία τους και πίνοντας καθημερινά καθαρό νερό απαλλαγμένο από κάθε μορφής επιβλαβή ουσία.


Επιλέγοντας σωστά φίλτρο νερού.


Μικρόβια, μικροοργανισμοί, χλώριο ... αιτίες που μας αποθαρρύνουν από το να πιστεύουμε ότι καταλήγει στο ποτήρι μας πραγματικά υγιεινό νερό. Και εδώ είναι που έρχεται ο καθένας από μας να αναρωτηθεί ποια τελικά είναι τα κατάλληλα κριτήρια εκείνα που θα μας επιτρέψουν να επιλέξουμε το σωστό φίλτρο νερού το οποίο θα τοποθετήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε καθημερινά για να προστατέψουμε τον εαυτό μας, την υγεία μας, την υγεία των παιδιών μας αλλά και την οικογένειάς μας.


Στην Ελλάδα της κρίσης βέβαια, τα περισσότερα κριτήρια για την αγορά όχι μόνο ενός φίλτρου νερού (...μιας και συζητάμε για το συγκεκριμένο προϊόν) αλλά γενικότερα για την αγορά ενός οποιουδήποτε προϊόντος το οποίο θα χρησίμευε στην καθημερινή μας ζωή, είναι στην πλειοψηφία τους οικονομικά. Το κατά πόσο ένα προϊόν λοιπόν, είναι ακριβό και δεν αγγίζει το οικονομικό μας βαλάντιο είναι ένας σημαντικός παράγοντας αποτροπής από την αγορά του και την τοποθέτησή του στο σπίτι μας.


Φίλτρα νερού στο εμπόριο Υπάρχουν πολλά και πολλών κατηγοριών. Ως καταναλωτές παρόλα αυτά, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το φίλτρο νερού το οποίο θα διαλέξουμε να αγοράσουμε και να βάλουμε στο σπίτι μας είναι να είναι ένα φίλτρο το οποίο να έχει όλες εκείνες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που αρμόζουν σε ένα προϊόν το οποίο πραγματικά θα λειτουργήσει ως φύλακας-άγγελος για την υγεία μας και για τις υγιεινές συνήθειες μας όπως το μαγείρεμα και όχι μόνο.


Μικρές πρακτικές επιλογής φίλτρων νερού.


Αν αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει είναι η σωστή επιλογή ενός φίλτρου νερού το οποίο θα γίνει ο απαραίτητος καθημερινός σας σύμμαχος στην προσπάθειά σας να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή, τότε εμείς θα σας δώσουμε μερικά χρήσιμα tips για την επιλογή της συσκευής που θα χρησιμοποιήσετε από εδώ και στο εξής.


Κατά την επιλογή του σωστού φίλτρου νερού λοιπόν, ελέγξτε αν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναγράφονται ευκρινώς και αναλυτικά στην ετικέτα, το κουτί ή το έντυπο υλικό που το συνοδεύει.


Οι άνθρωποι μας θα σας ενημερώσουν σωστά για τα φίλτρα νερού Enagic και θα σας δώσουν όλες εκείνες τις απαραίτητες συμβουλές ώστε να επιλέξετε το φίλτρο νερού που θα αντιμετωπίσει το δικό σας πρόβλημα σωστής παροχής καθαρού νερού στον χώρο σας.


Σημαντικό λοιπόν είναι να επιλέξετε έναν αξιόπιστο προμηθευτή ο οποίος με τεκμηριωμένες αποδείξεις θα σας καθοδηγήσει στην σωστή τελική επιλογή του κατάλληλου προϊόντος.


Κι αφού ολοκληρώσετε την αγορά του φίλτρου νερού, ακόμα πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε τον εξειδικευμένο εκείνο τεχνικό που θα εγκαταστήσει το φίλτρο νερού. Βεβαιωθείτε ωστόσο πως η εγκατάσταση του φίλτρου δεν θα γίνει σε δίκτυο παροχής νερού που συνδέεται με δεξαμενή.


Η χρήση των φίλτρων νερού στην Ελλάδα και παγκοσμίως.


Κι αν λοιπόν στην Ελλάδα η χρήση των φίλτρων νερού είναι επιτακτική, όπως αναφέραμε και παραπάνω, σε περιοχές όπου το δίκτυο ύδρευσης είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο ή πεπαλαιωμένο, σκεφθείτε τι γίνεται σε άλλες χώρες του κόσμου.

Σε άλλα σημεία του πλανήτη όπου η ποιότητα του νερού είναι σε χειρότερο βαθμό από την ποιότητα του νερού που πίνουμε στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν, η χρήση φίλτρων νερού δεν είναι μόνο μία υγιεινή συνήθεια η οποία επιβάλλεται μόνο στην Ελλάδα. Η χρήση των φίλτρων νερού από αναπτύσσεται ιδιαίτερα δε  σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αλλά και η Ιαπωνία.


Όλοι μας όμως, έχουμε δει σκηνές από τηλεοπτικά ρεπορτάζ, όπου παιδιά Αφρικανικών κρατών πίνουν νερό από μολυσμένες πηγές. Η ποιότητα ζωής των σε εκείνες τις χώρες δυστυχώς, δεν τους  επιτρέπει τη δυνατότητα να προμηθευτούν φίλτρα νερού τα οποία χρειάζονται ίσως λίγο παραπάνω από ότι εμείς, στις χώρες του ...κατά τα άλλα αναπτυσσόμενου κόσμου.

Και σε αυτή την περίπτωση, το φίλτρο νερού της εταιρείας Εnagic  θα μπορούσε να αποτελέσει την ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι  υπανάπτυκτες αυτές χώρες με την υδροδότηση τους. Τα 40 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας, μας έχουν φέρει σε σημείο να μπορούμε να λέμε ότι πραγματικά τα δικά μας φίλτρα νερού είναι αυτά τα οποία αρμόζουν και στην πιο δύσκολη περίπτωση. Άλλωστε, ο καθένας από εμάς πρέπει να καταναλώνει καθημερινά το νερό που του αξίζει.

 

Το Αλκαλικό νερό Kangen στην καθημερινότητα μας.


Είναι κοινώς αποδεκτό, πώς το νερό όχι μόνο αποτελεί μέρος της ζωής μας ...γιατί και ο άνθρωπος αποτελείται από νερό, αλλά και γιατί στις καθημερινές μας συνήθειες το νερό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Το αλκαλικό νερό Κangen είναι απαραίτητο για το πλύσιμο των λαχανικών τα οποία μαγειρεύουμε και βάζουμε στο καθημερινό μας τραπέζι. Το σωστό πλύσιμο των λαχανικών διατηρεί σε αυτά όλες τις θρεπτικές ουσίες τις οποίες χρειάζεται ο άνθρωπος. Φυσικά εμείς σας αναφέραμε μόνο μία περίπτωση , αυτή των λαχανικών. Όμως μπορείτε να σκεφτείτε την κατανάλωση φρούτων τα οποία πρώτα δεν έχουν πλυθεί σωστά; Και σε αυτή την περίπτωση το αλκαλικό νερό Κangen βοηθά στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών των φρούτων τα οποία πρόκειται να καταναλώσουμε.


Υγεία πάνω απ΄όλα !


Όλοι μας έχουμε σηκώσει ψηλά ένα ποτήρι και έχουμε αναφωνίσει “στην υγειά μας!” . Δεν έχει σημασία το περιεχόμενο του ποτηριού κατά την πρόποση. Στην περίπτωσή μας, τα φίλτρα νερού της εταιρίας Enagic θα βοηθήσουν έτσι κι αλλιώς τον καθένα από εμάς στη διατήρηση των σωστών επιπέδων στην υγεία του.

Η κατασκευή τους γίνεται από τιτάνιο ιατρικου βαθμού. Κι αν αυτό δεν σας λέει κάτι, να αναφέρουμε απλά πως το τιτάνιο ιατρικού βαθμού είναι ίσως το ακριβότερο υλικό σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο επιλογής του κατάλληλου για εσάς φίλτρου νερού.


Είμαστε στη διάθεσή σας…

Η εξειδίκευση σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όσο αυτός της παροχής καθαρού - κρυστάλλινου - νερού στους καταναλωτές είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παραμένει πάντοτε στη διάθεση σας και θα σας εξυπηρετήσει σε κάθε σας απαίτηση.


Αν είναι κάτι το οποίο επιδιώκουμε, είναι να έχουμε δημιουργήσει το αίσθημα της αξιοπιστίας στον τελικό καταναλωτή, δηλαδή σε εσάς που μας επιλέξατε με την αγορά ενός από τα προϊόντα της εταιρίας Enagic.


Χτίζουμε καθημερινά μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης. Γιατί τελικά, αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο το θέλω σας για να διατηρήσετε την υγεία σας στα αρμονικά της επίπεδα αλλά και το οποίος θα είναι εκείνος που θα σας συμπαρασταθεί σε αυτή σας την προσπάθεια.


Με την αγορά φίλτρων νερού Enagic εδραιώνουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης. Και μη ξεχνάτε πως αν το νερό είναι πηγή ζωής, το καθαρό νερό είναι η πύλη της μακροζωίας.

Χαρίστε στον εαυτό σας το καθαρό νερό που του αξίζει. Χαρίστε σε εσάς και την οικογένειά σας ένα φίλτρο νερού Enagic !