Αν και ο τίτλος του κειμένου μπορεί και να μοιάζει με ένα καλό click bait, στην πραγματικότητα σκεφθείτε πόσο επιτακτική κρίνεται η ανάγκη αγοράς ενός φίλτρου νερού για τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας. Της όμορφης Θεσσαλονίκης μας.


Πολλές φορές, εμείς οι κάτοικοι της Αττικής, κατηγορούμε όποιον εμείς κρίνουμε συνυπεύθυνο για την εικόνα που εμφανίζει το νερό στο ποτήρι μας. Μόνο στην ιδέα ενός . ποτηριού με νερό αντιδρούμε σπασμωδικά και απογοητευόμαστε.


Τι να πουν όμως και οι Μακεδόνες καταναλωτές, οι οποίοι μετά από την συνεχιζόμενη διακοπή ύδρευσης στο δίκτυο διανομής της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, είχαν να αντιμετωπίσουν με την επαναφορά της υδροδότησης μια άκρως αποκρουστική εικόνα.


Το νερό όχι μόνο δεν έφτανε καθαρό στο ποτήρι τους αλλά αντιθέτως όλη η συσσώρευση επιβλαβών ουσιών έπρεπε να περάσει με πίεση από το δίκτυο ύδρευσης μέχρις ότου αυτό “καθαρίσει”.


Χρυσές δουλειές για τους προμηθευτές φίλτρων νερού στον Βορρά.


Και μπορεί λοιπόν η εκτεταμένη βλάβη στον αγωγό νερού της Αραβήσου  να προκάλεσε το κοινό αίσθημα, όμως οι Θεσσαλονικείς δεν θα έμεναν με σταυρωμένα τα χέρια. Η λύση στο πρόβλημά τους έπρεπε να βρεθεί ...χθες!

Έτσι προκειμένου να μπορέσουν να έχουν καθαρό πόσιμο νερό μπήκαν στη διαδικασία αγοράς φίλτρων νερού τα οποία θα είναι σε θέση να μεταφέρουν ποιοτικά καθαρό νερό από τη βρύση στο ποτήρι τους.

Πως όμως μπορεί ο τελικός καταναλωτής να είναι απολύτως βέβαιος πως το φίλτρο νερού που θα επιλέξει θα του εξασφαλίσει και το επιθυμητό αποτέλεσμα που περιμένει; Οι προμηθευτές φίλτρων νερού στην πρωτεύουσα του Βορρά μπορούν να είναι σε θέση να υπόσχονται ότι θέλουν στους πελάτες τους προκειμένου ...να ξεστοκάρουν από τα ράφια τους. Είναι όμως σε θέση να υποστηρίξουν έμπρακτα πως ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός;


Ποιος έχει την ευθύνη για πραγματικά καθαρό νερό στη χώρα μας;


Η εκτεταμένη βλάβη στον αγωγό νερού της Αραβήσου δίνει και την απάντηση στο ερώτημα που τέθηκε. Το κράτος μέσω της εκάστοτε κατά τόπους εταιρίας ύδρευσης, είναι αυτό που πρέπει να μεταφέρει στον καθένα από εμάς το νερό που του αξίζει.


Κι επειδή στη χώρα μας το κράτος δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει ως ρυθμιστής ή επιτηρητής της αγοράς ευαίσθητων για την υγεία των καταναλωτών, συσκευών όπως τα φίλτρα νερού, εκεί είναι που ο καθένας από εμάς πρέπει να μπει στη διαδικασία της σωστής έρευνας αγοράς πριν την απόκτηση του κατάλληλου προϊόντος.


Φίλτρα νερού Enagic ως τελική λύση.


Σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς που τους αρέσει να περιαυτολογούν ή να υπόσχονται χωρίς να πραγματοποιούν. Στην περίπτωση των φίλτρων νερού Enagic ωστόσο, είμαστε απόλυτοι πως όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε να σας προσφέρουμε νερό, απαλλαγμένο από κάθε βλαβερό μικροοργανισμό ή άλλη ουσία θα μπορούσε να αλλοιώσει την ποιότητα του νερού που θα καταναλώσετε.


Οι συσκευές μας, σας προσφέρουν αλκαλικό νερό ως πιστοποιημένες ιατρικές συσκευές. Κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. 6500 Ιάπωνες γιατροί συμφώνησαν πως διαθέτουμε τους μοναδικούς ιονιστές νερού στον κόσμο που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών.


Πιστεύετε λοιπόν πως αν τα φίλτρα νερού Enagic είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν για την αποστείρωση ιατρικού εξοπλισμού στην Ιαπωνία, δεν θα τα καταφέρουν να διυλίσουν το νερό του αγωγού της Αραβήσου και να το προσφέρουν πεντακάθαρο από τις βρύσες στα ποτήρια των Θεσσαλονικέων;


Διαδώστε μας για να βγείτε κερδισμένοι !


Στην Ελλάδα, πάντα η διάδοση μιας καλής είδησης από στόμα σε στόμα ήταν πάντα η ενδεδειγμένη μέθοδος. Κι αν στην ελεύθερη αγορά κάποιοι φοβούνται πως το word of mouth θα τους δημιουργήσει πρόβλημα γιατί το να “παραφουσκώνεις” την αλήθεια είναι καμιά φορά επικίνδυνο γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ, εμείς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε!


Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 40 ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν ώστε το brand name “Enagic” να γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας. Ακόμα και ο πιο δύσπιστος καταναλωτής στο άκουσμα πως ο πιο συμπαθής πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, χρησιμοποιεί φίλτρα νερού για να προστατεύσει την υγεία του, σίγουρα θα αναθεωρήσει τις απόψεις του.


Αξιοπιστία στην πράξη.


Τι παράγουν οι ιονιστές νερού Enagic; Η απάντηση είναι σαφής. Αλκαλικό νερό Kangen. Νερό που αντανακλά λοιπόν την υψηλότερη ποιότητα ύδατος παγκοσμίως. Νερό που προέρχεται από δυνατότερο συγκριτικά φιλτράρισμα λόγω του ενεργού άνθρακα. Νερό για μια ζωή καθώς τα προϊόντα μας προσφέρουν στον καταναλωτή σιγουριά αφού θα τα χρησιμοποιεί για κατά μέσω όρο 15 με 20 χρόνια. Θέλετε κάτι παραπάνω από αυτό για να νιώσετε ασφαλείς; Η διάρκεια ζωής ενός προϊόντος είναι πάντα το μέτρο σύγκρισης με τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς.


Ευκολία στη χρήση.


Όταν ένα φίλτρο νερού εγκατασταθεί σωστά και από έμπειρα χέρια εξειδικευμένων τεχνικών, αυτοί είναι υποχρεωμένοι να σας “διδάξουν” τον σωστό τρόπο χρήσης της συσκευής ιονισμού του νερού. Η ευκολία στη χρήση ενός φίλτρου νερού από “παιχνιδάκι” αρχικά, μετατρέπεται σε καθημερινή συνήθεια. Μια συνήθεια που δεν θα θες να διακόψεις εκτός αν πια διαλέξεις ένα φίλτρο νερού που θα σε αφήσει εκείνο αφού θα επιβεβαιώσει από μόνο του τον νόμο της αγοράς που λέει πως “ότι πληρώνεις - παίρνεις!” .


Απολύτως λογικό λοιπόν να θέλετε πως καταναλωτές να έχετε στην κατοχή σας ένα φίλτρο νερού που όχι μόνο δεν θα σας εγκαταλείψει, αλλά ουσιαστικά θα σας ανταμείψει προσφέροντας σας ποιοτικές υπηρεσίες με μερικές δικές σας κινήσεις. Τόσο απλά!


Φίλτρο νερού. Μέρος της ζωής μας.


Όσο απογοητευμένοι και να είμαστε καθώς πληρώνουμε λογαριασμούς για να έχουμε υπηρεσίες παροχής καθαρού νερού στο χώρο μας, το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές δεν είναι το επιθυμητό. Όπως σας αναφέραμε και παραπάνω, πρόσφατα όλη η Θεσσαλονίκη δυσαρεστήθηκε καθώς μια βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.


Όλοι θα θέλαμε την ανώτερη ποιότητα νερού. Είτε πως πόσιμο είτε για άλλες χρήσεις. Ιδιαίτερα δε η χρήση του αλκαλικού νερού Kangen μπορεί να λειτουργήσει στον άνθρωπο  και ως μέθοδος αντιγήρανσης καθώς εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Υγεία και ομορφία εξασφαλισμένες με τη χρήση ενός φίλτρου νερού. Θα το φανταζόσασταν ποτέ αυτό;


Αλκαλικό νερό Kangen και άλλες χρήσεις του.


Είναι όχι απλά ενθαρρυντικό αλλά σκορπά κύματα αισιοδοξίας το γεγονός πως το αλκαλικό νερό Kangen μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη ζωή μας και για άλλους σκοπούς. Αν αγαπάτε το περιβάλλον λοιπόν, αποδείξτε το έμπρακτα ποτίζοντας τα φυτά σας με αυτή την πραγματικά ανώτερη ποιότητα νερού. Δώστε φρεσκάδα και ζωή στα φυτά σας που είναι έτοιμα να μαραθούν ή είναι ήδη αποξηραμένα. Φυτέψτε σπόρους και ποτίστε τους με αλκαλικό νερό Kangen. Η βλάστηση γίνεται ευκολότερη και η ζωή μας ομορφότερη σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.


Αλκαλικό νερό και ανθρώπινη υγεία πάνε μαζί.


Το αλκαλικό νερό Kangen θωρακίζει την υγεία των ανθρώπων όντας νερό ανώτερη ποιότητας. Όμως υπάρχουν και οι άνθρωποι εκείνοι που για να διατηρήσουν την υγεία τους σε φυσιολογικά επίπεδα, επιβάλλεται να λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Σε αυτή την περίπτωση, μισή ώρα πριν τη λήψη του φαρμάκου μπορείτε να πιείτε φιλτραρισμένο νερό Kangen.


Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η λήψη τον φαρμάκων δεν πρέπει να γίνεται με ιονισμένο νερό αλλά με επιτραπέζιο. Ο οργανισμός των ανθρώπων απορροφά το 13% της φαρμακευτικής ουσίας προκειμένου να εξισορροπήσει Η πρότερη λήψη αλκαλικού νερού στον ενδεδειγμένο χρόνο θα αυξήσει την απορρόφηση της ληφθείσας φαρμακευτικής ουσίας κατά 80% !


Νερό που επιβεβαιώνει τον κανόνα.


Ο κανόνας είναι πως δεν υπάρχουν ...κανόνες στην προστασία της υγείας του ανθρώπου. Ο καθένας από εμάς αποτελεί μια ξεχωριστεί οντότητα που κατά γενική ομολογία προσπαθεί με ίδια μέσα να προστατεύσει την υγεία του από τις κακοτοπιές.


Αν λοιπόν κι εσείς είστε από αυτούς που δίνουν την απόλυτη προτεραιότητα στην υγεία τους και αναζητούν καθημερινά τρόπους για να τη διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού, τότε να είστε σίγουροι πως η αγορά ένος φίλτρου νερού της εταιρίας Enagic σας έχει πάει ένα βήμα παραπέρα στο να διατηρήσετε την ευεξία σας.


Ναι, το νερό λειτουργεί ευεργετικά στον άνθρωπο. Όμως ο άνθρωπος πάντα αναζητά το κάτι παραπάνω στις επιλογές του και δεν μπορεί να βασιστεί ποτέ στην τυπική επιλογή της ποιότητας νερού που θα του προσφέρει το τοπικό δίκτυο ύδρευσης.


Οι Θεσσαλονικείς το απέδειξαν και έβαλαν στη ζωή τους τα φίλτρα νερού μετά από την ταλαιπωρία που τράβηξαν. Εσείς στο σκέφτεστε ακόμα να βάλετε στη ζωή σας ένα φίλτρο  νερού Enagic;