Όλοι μας γνωρίσαμε την Γκέλυ Γαβρίηλ από την επιτυχημένη καριέρα της ως ηθοποιός. Όμως η Γκέλυ Γαβριήλ δεν είναι απλά η ηθοποιός που όλοι ξέρουμε... Όπως κάθε άνθρωπος, έχει μια προσωπικότητα και ένα χαρακτήρα που θελήσαμε να ανιχνεύσουμε σε μια μίνι διαδικτυακή κουβέντα μαζί της !

Το τελευταίο διάστημα η Γκέλυ Γαβρίηλ έχει μια έντονη διαδικτυακή παρουσία και μιας και διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο, την βλέπουμε συχνά να κάνει  facebook live streaming από μια παραλία που δεν αποχωρίζεται αυτό τον καιρό.

Η Γκέλυ Γαβριήλ είναι πλέον επιλεκτική στις εμφανίσεις της ως ηθοποιός και αυτό φάνηκε από τη συμμετοχή σε 5 επεισόδια της σειράς "Οι συμμαθητές". "...η Ελλάδα έχει γεμίσει τραγουδιστές και ηθοποιούς αλλά αυτά προφανώς είναι τα καμώματα του καιρού που ζούμε... Χώρια που οι περισσότεροι δεν το αξίζουν..." δηλώνει στο proagelos.gr .

Στη κουβέντα μας διαπιστώσαμε το πόσο πραγματικά ισορροπημένο άτομο είναι η γνωστή ηθοποιός αλλά ένα ψεγάδι ...ανισορροπίας είναι η αγάπη της για την ΑΕΚ ! "Εμείς οι ΑΕΚτζήδες είμαστε λίγο ανισόρροποι", λέει χαρακτηριστικά. Και η αντίδραση αυτή προφανώς οφείλεται στο γεγονός πως έγινε ΑΕΚτζου επειδή της άρεσε ως ποδοσφαιριστής ο Θωμάς Μαύρος αλλά όλοι στο σπίτι της ήταν Ολυμπιακοί!

Η Γκέλυ Γαβριήλ, μια ευτυχισμένη μαμά σήμερα, εκτός από ΑΕΚτζού είναι και ιδιαίτερα δυναμική. Κάνει σκοποβολή, διαβάζει βιβλία αλλά το κολύμπι-κολύμπι χειμώνα-καλοκαίρι !

Εμείς ως διαδικτυακό μέσο την εντάσσουμε στους φίλους της τεχνολογίας παρόλα αυτά και περιμένουμε να επιστρέψει στο facebook με περισσότερες ζωντανές μεταδόσεις !


Η κυρία Γκέλυ Γαβριήλ είχε την ευγενική διάθεση να συνομιλήσει διαδικτυακά με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τσιματσίδη, σε μια ολιγόλεπτη κουβέντα σε μορφή συνέντευξης αποκλειστικά για το proagelos.gr