ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ TSIMAcom Online Media Projects


TSIMAcom Online Media Projects ονομάζω το personal branding που έχω δημιουργήσει για τις δραστηριότητές μου γύρω από τον τομέα των ψηφιακών μέσων ενημέρωσης και των social media.

Όλα ξεκίνησαν από την ιδέα να συγκεντρωθούν κάτω από την "ιδία στέγη" όλα τα ενεργά, ανενεργά και μελλοντικά projects που έχω σχηματίσει.

Στο σχήμα της TSIMAcom Online Media Projects συμπεριλαμβάνονται:


PROAGELOS.GR : Το proagelos.gr ξεκίνησε το 2005 ως ένα απλό blog και στην πορεία των χρόνων μετεξελίχθηκε σε ένα webblog γνώμης με infotainment χαρακτήρα και πολυσυλλεκτική αρθρογραφία.
TSIMA CHANNEL : Το TSIMA CHANNEL είναι το προσωπικό μου κανάλι στη δημοφιλή πλατφόρμα του YouTube. Στο TSIMA CHANNEL κάποιος θα βρει ενδιαφέροντα segments προς παρακολούθηση αλλά και vlogs από την καθημερινότητά μου.


TSIMAstore : To TSIMAstore είναι ένα μελλοντικό project το οποίο βασίζεται στην πώληση αντικειμένων όπως t-shirts, κούπες, καπέλα και άλλα αναμνηστικά αντικείμενα στα οποία θα υπάρχουν τα λογότυπα του proagelos.gr, του TSIMA CHANNEL αλλά και της ιστοσελίδας μου tsimatsidis.gr. Προς το παρόν βρίσκομαστε υπό αναζήτηση συνεργάτη θα αναλάβει την παραγωγή των προϊόντων προς πώληση.


ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM : Project που ξεκίνησε πειραματικά ως ιστοσελίδα τοπικής ενημέρωσης (aωspropyrgospress.gr) αλλά θα παραμείνει προσβάσιμο μόνο μέσω σχετικής σελίδας στο Facebook. Το project παραμένει προσωρινά ανενεργό.

Νεότερη Παλαιότερη