Πρώτη φορά στην διαδικασία του εκλέγεσθαι και σε αντίθεση με άλλους συνυποψηφίους, απ' όλους τους συνδυασμούς, που βλέπουν την συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές με στενά κομματικά κριτήρια και οι αντιλήψεις τους φανερώνουν πολιτικές παρωπίδες, εγώ θα έλεγα πως αποτελώ την εξαίρεση στον κανόνα.



Πρώτα απ΄όλα αποποιούμαι κομματικής ταμπέλας γιατί απλά δεν ανήκω πουθενά ! Ούτε κομματική ταυτότητα έχω, ούτε σε τοπική οργάνωση ανήκω, ούτε τα έκανα ποτέ "πλακάκια" με άτομα μέσα από τον Δήμο Ασπροπύργου ώστε να αποκτήσω κάποιο ίδιο συμφέρον ή να ενισχύσω με κάποιο τρόπο τον τραπεζικό μου λογαριασμό.



Και θα μου πεί κανείς , "που πας με τον σταυρό στο χέρι ;" ... κι όμως, η αξιοπρέπεια μου και οι κόντρα στο ρεύμα αντιλήψεις μου, δεν εξαγοράζονται ! Όσοι με ξέρετε από μικρό στη περιοχή των Νεοκτίστων, ξέρετε το ήθος μου και μπορείτε πανεύκολα να καταλάβετε πως για πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον ή με θίγουν, θα βρεθώ μπροστά. Τρανό παράδειγμα, η εθελοντική μου παρουσία ως ομόφωνα ορισμένος υπεύθυνος εξωτερικός συνεργάτης, στο γραφείο τύπου του Συλλόγου Κατοίκων των Νεοκτίστων από το 2011 ως το 2013.



Με τον Ανεξάρτητο Ενωτικό Συνδυασμό "κατεβαίνω" για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 για ένα και μόνο λόγο. Γιατί εκτιμώ τον αγώνα του Βαγγέλη Παπανικολάου, τον οποίο και βοήθησα στο γραφείο τύπου του συνδυασμού όχι μόνο στις προηγούμενες εκλογές αλλά και όταν ακόμα συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Θανάση Σερέπα.



Θεωρώ, πως σε σύγκριση με τον νυν δήμαρχο και όλους τους υπολοίπους αντιπολιτευόμενους που έχουν περάσει μέχρι σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Βαγγέλης Παπανικολάου απέδειξε πως, όταν η αλήθεια πρέπει να λέγεται, δεν θα πάψει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ασπροπύργιου πολίτη.



... κι όταν μιλάμε για Ασπρόπυργο, δεν μιλάμε μόνο για το κέντρο ! Γνώμη μου είναι πως ο Βαγγέλης Παπανικολάου έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον οικισμό των Νεοκτίστων ( τον οποίο εκπροσωπώ σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές ), αμέσως μετά τον αείμνηστο πρώην δήμαρχο, Κώστα Παπαπολυχρονίου.



Χωρίς κανένα πολιτικό συμφέρον λοιπόν, στηρίζω τον Βαγγέλη Παπανικολάου ως πραγματικά Ανεξάρτητος Συνεργαζόμενος και ζητώ απ΄όλους σας να με βοηθήσετε να αναδειχθώ μέσα από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ώστε να βοηθήσω την περιοχή μου να ξεφύγει απ΄το τέλμα που έχει εδώ και χρόνια τεθεί.





Σας ευχαριστώ προκαταβολικά !



ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,



ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΑΤΣΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ